print zoom-in zoom-uit

Computer

apple-imac-ibook-powerbookServicepoint4Computers is gespecialiseerd in de service aan alle voorkomende op Windows gebaseerde computer-, laptop- en tabletmerken, zoals HP, Acer, Asus, Dell, Lenovo, Medion, Sony, Siemens, Samsung, Toshiba, Packard Bell, enz.

U kunt hierbij denken aan het verwijderen en herinstalleren van computers die geïnfecteerd zijn met virussen. Ook installeren, configureren en beveiligen wij uw thuisnetwerk voor u.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor reparaties en onderhoud aan de verschillende computer- en laptopmodellen van Apple, zoals de desktopcomputer iMac en de MacBook Pro-laptop, MacBook Air en iPad.

Wij vervangen ook het kapotte display/scherm, glas en de achterkant van uw iPhone of iPad en voeren de noodzakelijke reparaties uit.

Wij bieden niet alleen veelzijdige service aan uw computer/laptop, maar ook aan al uw randapparatuur zoals:

                                                 

 

 


apple imac macbook macbook pro

             

 

We zijn gevestigd in Zwolle Stadshagen maar wij voeren reparaties in Zwolle en omgeving uit: AA-Landen, Assendorp, Zwolle Zuid, Wipstrik, Westenholte, Zwolle Centrum, Holtenbroek, Berkum, Berkum-Brinkhoek, Dieze Oost - West, Veeralle, Diezerpoort, Ittersum, Kamperpoort, Ittersumerbroek, Windesheim, Ittersumlanden, Geren, Gerenlanden, Gerenbroek, Schelle, Schellerlanden, Schellerbroek, Schellerhoek, Stationbuurt, Oldenerlanden, Oldenerbroek, Hanzeland, Frankhuis, Industrieterrein Voorst, Marslanden, Oosterenk, Hessenpoort, De Vrolijkheid. 

Terug naar boven

Laatste nieuws

Microsoft 11 09 Oct 2021 11:10 ... Lees verder
Bel voor een afspraak! 27 Feb 2013 05:02 ... Lees verder