print zoom-in zoom-uit

Hoe werkt het

Geen verrassingen, altijd heldere afspraken!
  
Klanttevredenheid is het allerbelangrijkste voor Servicepoint4Computer. Daarom maken we altijd glasheldere afspraken over haalbaarheid en prijsstelling van reparaties. En ook voor het herinstalleren en herinrichten van computers en laptops werken we volgens vaste prijzen. Zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Computer, laptop, randapparatuur
 
 
 
TV / audio / video


 Televisies en audio- en videoapparatuur worden tot een bedrag van € 125,00 automatisch gerepareerd. Als de reparatiekosten hoger worden, wordt u eerst gebeld en geven we u een prijsopgave. Als u de reparatie vervolgens niet laat uitvoeren, brengen wij u alleen € 35,00 onderzoekskosten in rekening. Ook als uit het onderzoek blijkt dat het apparaat niet meer is te repareren, betaalt u alleen € 35,00 onderzoekskosten.
In de praktijk zijn de meeste reparaties voor minder dan € 125,00 uit te voeren, zodat we direct aan de slag kunnen om uw kostbare apparaat te repareren.

Snelle service
De meeste reparaties zijn bij ons al binnen twee werkdagen verwerkt indien er geen onderdelen besteld hoeven te worden. De reparatieopdracht wordt zo vlot mogelijk behandeld.
 
We zijn gevestigd in Zwolle Stadshagen maar wij voeren reparaties in Zwolle en omgeving uit: AA-Landen, Assendorp, Zwolle Zuid, Wipstrik, Westenholte, Zwolle Centrum, Holtenbroek, Berkum, Berkum-Brinkhoek, Dieze Oost - West, Veeralle, Diezerpoort, Ittersum, Kamperpoort, Ittersumerbroek, Windesheim, Ittersumlanden, Geren, Gerenlanden, Gerenbroek, Schelle, Schellerlanden, Schellerbroek, Schellerhoek, Stationbuurt, Oldenerlanden, Oldenerbroek, Hanzeland, Frankhuis, Industrieterrein Voorst, Marslanden, Oosterenk, Hessenpoort, De Vrolijkheid. 
Terug naar boven

Laatste nieuws

Microsoft 11 09 Oct 2021 11:10 ... Lees verder
Bel voor een afspraak! 27 Feb 2013 05:02 ... Lees verder